Ryhmät ja kokoukset Sydän-Suomessa

SydänSuomen Keskusvaraamolta saat parasta palvelua ja paikallistuntemusta ryhmällesi tai tapahtumaasi. Keskusvaraamon kautta saat keskitetysti varattua palvelut yhdelle laskulle. Upeat puitteet järviluonnon ympärillä, monipuoliset kokoustilat, runsas valikoima majoitusta sekä aktiviteetteja takaavat onnistuneen tapahtuman Sydän-Suomessa. Sydän-Suomessa kaikki on saavutettavissa: keskeiset palvelut keskustojen alueilla sijaitsevat kompaktilla alueella kävelymatkan päässä toisistaan tai vaihtoehtoisesti kauempana sijaitsevat kohteet rauhallisessa ympäristössä upean luonnon keskellä.

Kokousta Sydän-Suomessa

Kokoustaa voit alueen erikokoisissa kokoustiloissa tai vaikka mökissä tai huoneistossa. Kokousvälineet ja catering-tarjoilut hoituvat kätevästi myös loma-asunnoille. Kalajoki Keskusvaraamolla on käytössään kilpailu-ja kuluttajaviraston myöntämät matkanjärjestäjäoikeudet. Paketoimme ryhmällesi räätälöityjä matkoja kotimaassa.

Varaukset ja tiedustelut:

  • leirikoulut, luokkaretket
  • kokoukset, seminaarit, tyhy- ja tykypäivät
  • yritysjuhlat, asiakastilaisuudet
  • perhejuhlat, polttarit, pikkujoulut

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä onnistunut tilaisuus!

SydänSuomen Keskusvaraamo
Maria Tölli
Kokous- ja ryhmämyynti
041 3171 676
keskusvaraamo@sydansuomi.fi

kokous keski-suomi, majoitus pihtipudas, majoitus viitasaari, kokous, pihtipudas, kokous viitasaari
kokous majoitus Viitasaari, pihtipudas, kivijärvi, kinnula,
Sydän-Suomi on loistava kohtaamispaikka

Tapahtumanjärjestäjälle

Sydän-Suomen alue luo upeat puitteet myös isompien tapahtumien järjestämiseen. Matkailualueen monipuoliset palvelut sijaitsevat upeilla luonnon läheisillä paikoilla. Laaja vuodekapasiteetti, lukuisat kokous-, ravintola- ja kokoontumistilat sekä monipuoliset aktiviteetit tarjoavat mahdollisuuden järjestää isojakin tapahtumia Sydän-Suomessa. Voit valita majoitusta hotellista, luonnon rauhassa sijaitsevista mökeistä tai loma-asunnoista. Pystymme majoittamaan kerralla isojakin ryhmiä.

Kun suunnittelet yleisö- tai harrastetapahtumaa, henkilöstöpäiviä, isompaa kokousta- tai seminaaria autamme sinua kaikissa tapahtumaan liittyvissä käytännön järjestelyissä: tila-, majoitus- ja ruokailuvarauksissa sekä ohjelmasuunnittelussa. Meillä on hyvät yhteydet paikallisiin toimijoihin toimivan tapahtuman takaamiseksi.

Referenssit

SydänSuomen Keskusvaraamo on osa Suomen Keskusvaraamo Oy konsernia, jonka suurin ja pitkäaikaisin varaamo on Kalajoen Keskusvaraamo. Teemme tiivistä yhteistyötä Kalajoen Keskusvaraamon kanssa. Kalajoen Keskusvaraamo on järjestänyt isojakin tapahtumia, tällaisia tapahtumia on mahdollista järjestää myös Sydän-Suomen alueella kauttamma. Alla muutama esimerkki järjestetyistä tapahtumista.

Kalajoki Keskusvaraamo toimi yhdessä Hiekkasärkkien alueen yrittäjien kanssa valtakunnallisten OP-Pohjolan Kesäpäivien 2016 tapahtumanjärjestäjänä sekä päämajoittajana. Kaksipäiväinen tapahtuma kokosi Hiekkasärkille 1500 OP-varvasparia viettämään viikonloppua.

SLEY:n Evankeliumijuhla järjestettiin Kalajoen lentokenttäalueella kesäkuussa 2018. Tapahtumaviikonloppu keräsi kaiken kaikkiaan n. 10000 kävijää.

Lähetä ryhmätarjouspyyntö